Nyíregyháza hírei

2014.07.11. 09:14

Bottal bántalmazta korábbi munkaadóját - Rendőrségi hírek megyénkből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 10-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 10-én történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 14 éves román állampolgár ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú 2014. július 10-én egy Nyíregyházán parkoló autó lehúzott ablakán keresztül értékeket kísérelte meg eltulajdonítani.

A fiatalt a jármű tulajdonosa tetten érte és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások a fiút a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást M. Csaba 43 éves ilki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. július 10-én egy Vásárosnamény külterületén lévő földterületen fia korábbi munkaadójával szóváltásba keveredett és egy bottal bántalmazta.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!