Nyíregyháza hírei

2014.07.24. 08:50

Katasztrófavédelmi hírek - Nagy mennyiségű esővíz folyt be szerda reggel egy lakóházba Ópályiban

Ópályi - Nagy mennyiségű esővíz folyt be szerda reggel Ópályiban, a Dankó István utcában egy lakóházba. A mátészalkai hivatásos tűzoltók szivattyúval távolították el a vizet.

Ópályi - Nagy mennyiségű esővíz folyt be szerda reggel Ópályiban, a Dankó István utcában egy lakóházba. A mátészalkai hivatásos tűzoltók szivattyúval távolították el a vizet.Egy nagyméretű fűzfa ága úttestre esett szerda délután Csengerben, az Ady Endre utcán, ami veszélyt jelentett a közúti közlekedésre. A helyi önkormányzati tűzoltók láncfűrésszel a faágat eltávolították, a műszaki mentés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Vásárosnaményban, a Beregszászi úton a Tisza és a Kraszna híd közötti útszakaszon szerda délután a kerékpárútra dőlt egy nagyméretű akácfa, a helyi önkormányzati tűzoltók szüntették meg az útakadályt.

Adott munkát a nyíregyházi hivatásos tűzoltóknak is az esős idő. A megyeszékhely Honvéd utcájában 15 méter magas fa ága szakadt le, ami forgalmi akadályt képezett csütörtök hajnalban.

Dóka Imre tű. zászlós

megyei szóvivő

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!