Nyíregyháza hírei

2014.07.20. 15:03

Két aratási tűz Szabolcsban

Nyíregyháza, 2014. július 20., vasárnap (MTI) - Két aratási tűzhöz riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vasárnap délután - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2014. július 20., vasárnap (MTI) - Két aratási tűzhöz riasztották a tűzoltókat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében vasárnap délután - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.Dóka Imre elmondta, hogy Tunyogmatolcs közelében nagy területen szalmabálák égnek, s a lángok egy közeli fasor aljnövényzetébe is belekaptak. A tűz körülhatárolásán és elfojtásán a mátészalkai egységek dolgoznak és a helyszínen segítik az oltást a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei is.

Kálmánháza közelében egy szalmabálázó gép, valamint két hektárnyi tarló gyulladt ki. A nyíregyházi és az újfehértói tűzoltók az égő bálázógépet már eloltották, most a területet igyekeznek körülhatárolni és próbálják megfékezni a lángok továbbterjedését.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!