Nyíregyháza hírei

2014.07.13. 11:46

Körözött férfit fogtak el a határrendészek Záhonynál - Rendőrségi hírek megyénkből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 12-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 12-én történt események összefoglalója.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást Sz. Ferenc László 48 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. július 12-én egy nyíregyházi áruházból szeszesitalt kísérelt meg eltulajdonítani, de az üzlet egyik alkalmazottja tetten érte és értesítette a rendőrséget. A járőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Nyírlugosi Rendőrőrsének munkatársai 2014. július 12-én Nyírgelse belterületén igazoltatták M. Sándor 22 éves tiszavasvári lakost. Az ellenőrzés alatt kiderült, hogy a férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök M. Sándort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség vasúti határátkelőhelyén 2014. július 12-én belépésre jelentkezett egy nemzetközi gyorsvonat utasaként egy 42 éves amerikai állampolgár. A határrendészek az ellenőrzés alkalmával megállapították, hogy a férfi ellen az ORFK NEBEK Interpol Magyar Nemzeti Iroda csalás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja európai elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a külföldi férfit elfogták, a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!