Nyíregyháza hírei

2014.07.11. 12:54

Összefogás Megyénkért, Együtt-PM sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Vannak olyan dicsőségtáblák, amelyekre büszkék vagyunk, s vannak olyanok, amelyekkel kevésbé hivalkodunk.

Nyíregyháza – Vannak olyan dicsőségtáblák, amelyekre büszkék vagyunk, s vannak olyanok, amelyekkel kevésbé hivalkodunk. Ez utóbbiak közé tartozik Nyíregyháza vezetése a hozzá kötődő gazdasági lobbival – kezdte pénteken sajtótájékoztatóját Lövei Csaba, az Együtt Országos Politikai Tanácsának tagja, majd bejelentette: a januárban Wahlenberg-díjat is kapott Szőllősi Gábor jogvédő aktivistát indítják Érpatakon polgármester-jelölként az őszi önkormányzati választáson.

A nyitásként felvezetett nyíregyházi gazdasági lobbiről dr. Helmeczy László, az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Egyesület elnök mondta el gondolatait. Először arról szólt, hogy a kormányhivatalhoz fordul jogorvoslatért, mely olyan közmeghallgatás nincsen, hogy öt perc után leintenek valakit, mint az a közelmúltban történt a megyeszékhelyen.

Szólt a tejmutyiról is. Mint kifejtette, a város vezetése egy megyén kívüli kereskedőcéget bízott meg az iskolatejjel kapcsolatban, s nem egy olyan megyei céget, amely tehenészettel és gyártó sorral is rendelkezik.

KM-MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!