Nyíregyháza hírei

2014.07.22. 10:18

Őzikék között Japánban

Japán, Oszaka - A tájfun elkerülte Oszakát, így rengeteg élményben volt részük a Pro Musica Leánykar tagjainak.

Japán, Oszaka - A tájfun elkerülte Oszakát, így rengeteg élményben volt részük a Pro Musica Leánykar tagjainak.Újabb hírek érkeztek a napokban Japánból a Pro Musica Leánykar turnéjáról, amely június 20-án kezdődött és augusztus 5-ig tart Szabó Dénes Kossuth-díjas karnagy vezetésével. Szilágyi Boglárka a következő levelet küldte haza Nyíregyházára.

„Kicsivel túl vagyunk már a turné felén, és sikeresen megtörtént a csapatfrissítés is: az öt hazautazó kórustag helyére megérkezett az öt „újonc” énekes, akik egy kis frissességet hoztak a fáradó énekkari hangzásba. A tájfun szerencsére elkerült bennünket, így Oszakában és környékén is rengeteg élményben lehetett részünk: óriáskerekeztünk, meglátogattuk az oszakai várat, Narában őzikéket simogattunk, és még uszodában is voltunk, ahol a csúszdapark izgalmai után egy egész emeletre kiterjedő onsen állt rendelkezésünkre medencék és szaunák egész kavalkádjával. A víz azonban egy kicsit kiszívta az énekkart, így a másnapi hangverseny az Izumi Hallban nem sikerült egészen tökéletesen. A következő nagy kihívás a július 24-ei koncert Kanagawában, amiről hangfelvétel is készül. Reméljük, hogy ott a kórus ismét a legjobb formáját hozza majd!”

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!