Nyíregyháza hírei

2014.07.14. 07:51

Tetőre vágódó BMW rombolt a rendőrség közelében

Nyíregyháza - Ketten ültek abban a gépkocsiban, ami szinte szétrombolta a Hunyadi utca egyik oldalát hétfő reggel Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Ketten ültek abban a gépkocsiban, ami szinte szétrombolta a Hunyadi utca egyik oldalát hétfő reggel Nyíregyházán.

Könnyen lehet, hogy a rendőrségi ügyeletes a hangrobbanásra figyelt fel, ami hétfő reggel 5 óra előtt történt a Hunyadi utcán, Nyíregyházán. Egy BMW tartott a Bocskai utca irányából a Szegfű utca felé. A Bujtos utca vonalában lévő jobbra ívelő kanyart valamiért elhibázta a sofőr, mert lesodródott a padkára, ott közel tucatnyi földbe ásott fémkarót tépett ki, majd tetőre borulva esett a gyalogjárdára. Személyi sérülés nem történt, ami szinte csodaszámba megy.

A rendőrég eljárást indított a felelősség tisztázására. Az érintett területet lezárták, a tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez. Az anyagi kár több százezer forint. Az okot nem tudni, de az utastérben sörös doboz és pálinkás pohár gurulgatott ide-oda. A rendőrség minden közúti eseménynél ellenőrzi történt-e ittas járművezetés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!