Nyíregyháza hírei

2014.07.24. 11:52

Videó: Fiataloknak árusítottak pszichoaktív anyagot

Nyíregyháza - A rendőrség a két gyanúsított nyíregyházi lakóhelyén 54, 6 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglalt le.

Nyíregyháza - A rendőrség a két gyanúsított nyíregyházi lakóhelyén 54, 6 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglalt le.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. István 37 éves és B. Valentin 22 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi kb. 1 éve rendszeresen árusított fiataloknak kábítószergyanús új pszichoaktív anyagot.

A rendőrség a gyanúsítottakat 2014. július 22-én elfogta és lakóhelyükön 54, 6 gramm kábítószergyanús növényi származékot, valamint a kiméréshez használt digitális mérleget és nylon tasakokat foglalt le. A rendőrök B. Valentin elfogásakor a ruházatában 12, 4 gramm alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak. A rendőrség a két férfit bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Az ügyben a rendőrség több fiatalt kihallgatott, akik rendszeresen vásároltak a két gyanúsítottól. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök G. Gergő 22 éves nyíregyházi lakost is, aki a rendelkezésre álló adatok szerint saját részére és eladásra is rendszeresen vásárolt.

A nyomozás alatt a gyanúsítottak köre várhatóan tovább bővül majd.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!