Nyíregyháza hírei

2014.08.24. 14:30

Éjszakai ellenőrzések Nyíregyházán

Nyíregyáza - A lakosság nyugalma és a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében ellenőrizték a szórakozóhelyeket és azok környékét a társhatóságok.

Nyíregyáza - A lakosság nyugalma és a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében ellenőrizték a szórakozóhelyeket és azok környékét a társhatóságok.Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a kereskedelmi és vendéglátóhelyeket, közterületeket ellenőrizte a Nyíregyházi Rendőrkapitánysággal, a városi Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatalával, a NAV megyei Vám- és Pénzügyőr Igazgatóságával, a Közterület Felügyelet munkatársaival és a Polgárőrséggel 2014. augusztus 22-én és augusztus 23-án éjszaka.

A lakosság nyugalma és a fiatalok biztonságos szórakozása érdekében szervezett ellenőrzések során a rendőrök közterületi alkoholfogyasztás miatt összesen tíz embert, köztük három fiatalkorút és egy gyermekkorút állítottak elő.

A szabálysértőkkel szemben a Kormányhivatal gyorsított eljárást folytatott.

A társszervek a jövőben is terveznek hasonló ellenőrzéseket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!