Nyíregyháza hírei

2014.08.19. 13:07

MSZP-Együtt PM sajtótájékoztató: Az ellenzék várja a Fidesz nyilatkozatát

Nyíregyháza. – Megint elhíresült Nyíregyháza: Bocskai Pétert, a NyírVV ügyvezetőjét nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt hallgatták ki. Ezt nem a polgármester bizalmasának az ügyeként könyvelték el, de ismerve a városháza működését, a fő felelős dr. Kovács Ferenc – mondta keddi sajtótájékoztatóján Lövei Csaba. 

Nyíregyháza. – Megint elhíresült Nyíregyháza: Bocskai Pétert, a NyírVV ügyvezetőjét nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt hallgatták ki. Ezt nem a polgármester bizalmasának az ügyeként könyvelték el, de ismerve a városháza működését, a fő felelős dr. Kovács Ferenc – mondta keddi sajtótájékoztatóján Lövei Csaba. Az Együtt PM Pártszövetség regionális koordinátora hozzátette: a kampány során Orbán Viktort ennek, az akkor már nyomozati cselekményekben érintett embernek a házába vitték el látogatásra. – Ha dr. Kovács Ferenc tudott ezekről az eseményről, akkor komoly a felelőssége, ettől rosszabb, ha nem tudott, bár ennek csekély a valószínűsége. Várjuk a nyilatkozatát az ügyben. Aranyos Gábor, az MSZP városi irodavezetője az Etikai kódex közbeszerzési versenyre vonatkozó szabályait citálva elmondta: a NyírVV a számos hirdetmény nélküli közbeszerzéssel sérti az egyenlő esélyekre vonatkozó pontot.

KM


Bocskai Péter reagálása

- Lássuk miről is van szó valójában. Hogyha történik egy feljelentés, akkor az ügy minden érintettjét meghallgatja a Nyomozóhatóság. Más minőségben engem nem tudtak meghallgatni, hiszen a NyírVV általam elbocsátott dolgozója Orosz Zoltán név szerint engem és munkatársamat jelentett fel.

Kampányindítóként az ellenzék ezt az ügyet felhasználva teljes média össztüzet zúdított rám., ebben a már a lassan két éve tartó ügyben. Én állok minden vizsgálat, meghallgatás elébe, ugyanis biztos vagyok az igazamban, és abban, hogy ez hamarosan mindenki számára világossá válik. A politikai támadásokkal igyekszem nem foglalkozni, végzem a dolgom, hiszen a Városban számtalan fejlesztést, útépítést, parkrendezést végez az általam vezetett cég, és erre kívánok koncentrálni. Hiszem azt, hogy ezek megvalósulása szolgálja a nyiregyháziak érdekeit - reagált Bocskai Péter a Lövei Péter sajtótájékoztatóján elhangzottakra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!