Nyíregyháza hírei

2014.08.20. 12:28

Nyolcan megsérültek balesetben a 4-es út és az M3-as csomópontjánál

Nyíregyháza, 2014. augusztus 20., szerda (MTI) - Két autó összeütközött, két ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült az M3-as autópálya és a 4-es út csomópontjában Nyíregyházánál szerda délelőtt - közölte az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2014. augusztus 20., szerda (MTI) - Két autó összeütközött, két ember súlyosan, hat pedig könnyebben megsérült az M3-as autópálya és a 4-es út csomópontjában Nyíregyházánál szerda délelőtt - közölte az Országos Mentőszolgálat regionális orvosigazgatója az MTI-vel.Pápai György elmondta, hogy a súlyos sérülteket végtagtörésekkel, a könnyebbeket főként zúzódásokkal vitték kórházba.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy a helyszínelés és a műszaki mentési munkálatok idejére a 4-es út érintett szakaszát félpályán lezárták, a forgalom egy sávon, váltakozva haladhat.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!