Nyíregyháza hírei

2014.08.23. 16:27

Thai táj várja a szépséget

Nyíregyháza - A nyíregyházi hölgy képviseli Magyarországot a bangkoki világversenyen novemberben.

Nyíregyháza - A nyíregyházi hölgy képviseli Magyarországot a bangkoki világversenyen novemberben.

Bangkoki beszállókártyát ért a Miss Grand International Hungary titulus a nyíregyházi Lukács Réka számára.

A Miss International Hungary 2013 első udvarhölgye nem sokat vacillált, az idén is benevezett a nívós vetélkedőre. Sorra vette az akadályokat, versenyben maradt a különböző rosták után, mígnem a tizenkettes döntőben találta magát. Önbizalom-növelőként szép sikerként élte meg a 189. balatonfüredi Anna­-bálon kiérdemelt első udvarhölgyi címet.

Ez korántsem különdíj

– Első hallásra úgy tűnhet, hogy különdíjas lettem a Miss Grand International Hungary címmel, de ténylegesen nyertem. Nagyon boldog vagyok, hogy beérett a gyümölcs a közel négy hónapos kitartó felkészülésem végére, a befektetett energiát sikerült megkoronáznom a budapesti Corinthia Hotelben. A Miss Grand International Hungary koronájára vágytam, hiszen annak birtokosa képviselheti Magyarországot Bangkokban – árulta el érzéseit a huszonegy esztendős hölgy, aki a maga nemében páratlan, és sokat köszönhet párjának, Szász Péternek.

– A thaiföldi rendezvényen száz ország lányai vesznek részt, ahol varázslatosnak ígérkező felkészítés vár rám. Szeptemberben repülök ki, a finálé november 7-én lesz. A fényűző világversenyen a béke nagykövetét keresik. Annyira közel van a kiutazásom időpontja, hogy már a nővérem esküvőjénél igyekeztem felocsúdni. Ugyanis a Miss International & Miss Grand Hungary 2014 döntőjéről amint tudtam, elsiettem, hogy ott legyek a nekem oly fontos eseményen.

A hab a tortán

– Nekem az elmúlt hétvége és egyben ez az esztendő is csodálatos volt, rengeteg újdonsággal lepett meg. Elvégeztem a Gazdasági Főiskola külkereskedelmi karának nemzetközi gazdálkodási szakát, első udvarhölgy lettem az Anna-bálon, elnyertem a Miss Grand International Hungary koronáját, a hab a tortán pedig a nővérem esküvője volt, amit végigizgultam. Köszönöm mindenkinek, aki bármilyen módon segített. A jövőben pozitív nőként csakis arra gondolok minden idegszálammal, hogy a maximumot hozzam ki magamból a thai világversenyen, és ott jó eredményt érjek el.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!