Nyíregyháza hírei

2014.10.29. 07:46

A csapos közbeszólt, a sült kolbász elfogyott

Nyíregyháza - A Krúdy Napok programsorába illeszkedett a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamarájában rendezett közönségtalálkozó: „A csapos közbeszól…”

Nyíregyháza - A Krúdy Napok programsorába illeszkedett a Móricz Zsigmond Színház Krúdy Kamarájában rendezett közönségtalálkozó: „A csapos közbeszól…”

A program házigazdái, dr. Tasnádi Csaba színházigazgató, dr. Karádi Zsolt és dr. Onder Csaba főiskolai tanárok vállalkoztak arra, hogy igyekeznek irányítani, olykor kordában tartani a beszélgetés menetét. Az idei bemutatók közül szó esett a gyermekbérleti sorozatba került táncos mesedarabokról, a Hattyúcskák tava, és az új évad nyitányaként jelentkező Seherezádé sikeréről. Érthető módon leginkább a Hair és az Anconai szerelmesek 2 foglalkoztatta a vendégeket, de az érdeklődők nem hagyták szó nélkül a Balta a fejbe vérfagyasztó történetét sem.

Az ifjú színészek boldogan ölelték keblükre a győzelem virágait, s jó szívvel nyilatkoztak például a Hair-hez fűződő érzelmeikről. A színház törzsközönsége első kézből, a rendezőtől kapott választ a novemberi Rejtő-bemutató titkairól, majd eredményt hirdettek a színház honlapján nyár végén indított játékban is. Kiderült, hogy Vidor Emma blogtulajdonos nem más, mint Silló Sándor, a Nyíregyházán ez idő tájt is dolgozó rendező, aki naplót írt a Vidorról.

„A csapos közbeszól…” végül falatozásba torkollott, s a nézősereg jó étvággyal fogyasztotta el a Puskás Tivadar-Horváth László duó által titkos színházi recept alapján készült frissen sütött kolbászkákat Silló Sándor körített túrója kíséretében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!