Nyíregyháza hírei

2014.10.18. 11:59

Nagy-esély az élő show-ban

Nyíregyháza - A nyíregyházi tehetség tavaly a Mentorházig jutott, az idén pedig rátett egy lapáttal.

Nyíregyháza - A nyíregyházi tehetség tavaly a Mentorházig jutott, az idén pedig rátett egy lapáttal.Nagy Richárd nem adja fel. Tavaly az X-Faktorban a Mentorházból még nem jutott tovább, ezúttal viszont ott lesz a negyedik évad első élő show-jában szombat este. A nyíregyházi Zrínyi iskola magántanulója kellő önbizalommal várja az újabb megmérettetést.

A könnyeit sem rejtette el

– Teljesen más visszatérni, mint amikor első alkalommal a mentorok elé álltam. Egyedül Little G volt csupán, aki először látott, a többiek tudták, milyen voltam tavaly. Ehhez képest kellett valami újat és többet adnom nekik, bizonyítani, hogy megértem a feladatra. A családom, a barátaim biztosak voltak benne, hogy nem adom fel könnyen az álmomat. Nem lehetett kérdés, hogy visszatérek-e.

– Az utóbbi szűk egy évben próbáltam minél több élményt magamba szívni és tanulni. Nem feltétlenül szakmailag, sokkal inkább az életről. Alföldi Róbert azt mondta később, hogy ez meglátszott az idei produkcióimon, érettebb lettem.

Nagy Richárd a könnyeit sem rejtette el. Tényleg ennyire szentimentális alkat lenne?

– Nem jellemző rám a sírás, de ezúttal az egésznek teljesen más volt a tétje számomra, mint előző évben. A mentorházas zokogás annak köszönhető, hogy hatalmas súly tűnt el a vállamról egy pillanat alatt. Remélem, az élő show-k alatt is sikerül bizonyítanom, hogy érettebb lettem, és sokáig jutok a versenyben. A mentorok állítják, hogy talán az idei az eddigi egyik legerősebb versengés. Így még nagyobb megtiszteltetés a legjobb tizenhárom között énekelni az X-Faktor színpadán.

Little G Weevil Andelic Jonathant, Horányi Julit és Kállai-Kiss Zsófit választotta a 25 év felettiek kategóriában, a tiszta lapot pedig Horváth Krisztiánnak adta. Szikora Róbert a lányok közül Ilyés Jenifert, Jakab-Péter Izabellát és Tóth Andit viszi magával az élő showba, tiszta lapos versenyzője Krizsma Gwendolin lett. Tóth Gabi a csapatok közül a Pálinka Republiknak, a Spoonnak és a The Shudrasnak szavazott bizalmat, tiszta laposként pedig a Rosewood zenekarnak adott még egy esélyt. Alföldi Róbert döntése alapján a fiúk közül Borbély Richárd, Nagy Ricsi és Szabó Richárd mutathatja meg magát szombaton, a tiszta lap pedig Benjié. A tiszta lapos versenyzőkből a nézők dönthetik el szavazataikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL Klub stúdiójának színpadára.

KM–LTL


Ismét egy csavar a 2014-es X-faktorban: a tiszta lap! Vagyis idén 13 döntős lesz, az utolsó bejutóról pedig a nézők dönthetnek a mentorok által megnevezett négy jelöltből. tovább »

Kialakult a legjobb 24 mezőnye. A táborból sikeresen továbbjutó énekesek és csapatok a következő adásban már a mentor házban bizonyíthatnak. tovább »

Nagy Richárd sikeresen eljutott addig a pontig, ahol tavaly elvérzett. Reméljük idén már az élő adásban szurkolhatunk neki. tovább »

A nyíregyházáról származó Nagy Richárd tavaly a mentorházig jutott, idén ennél magasabb célt tűzött ki maga elé. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!