Nyíregyháza hírei

2014.10.03. 15:38

Önkormányzati választás 2014 |Fidesz sajtótájékoztató

Nyírtelek – Szekeres József egykori főiskolai tanítványom, Nyírtelek eltökélt és céltudatos polgármester-jelöltje maximalista, megfontolt, közösségépítő ember, aki átlátja a város problémáit, és képes elérni, hogy Nyírtelek végre a fejlődés útjára lépjen.

Nyírtelek – Szekeres József egykori főiskolai tanítványom, Nyírtelek eltökélt és céltudatos polgármester-jelöltje maximalista, megfontolt, közösségépítő ember, aki átlátja a város problémáit, és képes elérni, hogy Nyírtelek végre a fejlődés útjára lépjen. Jó szívvel ajánlom őt a szülőföldem városvezetőjének! – méltatta a kormánypárt polgármesterjelöltjét dr. Vinnai Győző országgyűlési képviselő. A 38 éves, könyvtáros, pedagógus, sportember családapa, Szekeres József így összegezte programját: – Az úthálózat és a járdák rendbe tétele, a tanyabokrok fejlesztése a legfontosabb feladatok között szerepel. A kerékpárút-hálózat – Nyíregyháza és Tokaj összekötésével – szintén reális és releváns cél. Szeretném, ha a meglévő közintézmények felújítása mellett újak is születnének. A közösségépítést és városfejlesztést Nyíregyháza előnyeit kihasználva, de Nyírtelek jellegzetes arculatát megőrizve képzelem el, a megtartóerő és fejlődés kulcsát pedig a munkahelyteremtésben, illetve a beruházásokban látom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!