Nyíregyháza hírei

2014.10.10. 16:49

Önkormányzati választás 2014 |Összefogás Párt sajtótájékoztató

Nyíregyháza – A csütörtök esti polgármesterjelölt-vitának csúfolt választási paródia nem volt méltó az esemény fontosságához.

Nyíregyháza – A csütörtök esti polgármesterjelölt-vitának csúfolt választási paródia nem volt méltó az esemény fontosságához.

Egy-másfél perc állt a rendelkezésünkre, ilyen feltételek és körülmények között nem lehetett érdemben semmit megvitatni – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Szepessy Zsolt az Összefogás Párt polgármesterjelöltje, aki szombaton 18 órára a városháza dísztermébe „valódi vitára” hívta össze a „bátor polgármesterjelölteket”. – Nemrég levélben arra kértem a független jelölteket, hogy lépjenek vissza a javamra. Ezt dr. Kiss Sándor, a Nyugodt Hétköznapokért Egyesület jelöltje tette meg egyedül, de úgy érzem, ezzel is tovább nőtt az esélyem a városvezetői poszt megszerzésére – vélte Szepessy Zsolt, s hozzátette: a lakosság visszajelzései szerint övé a legötletesebb kampány, amit mi sem bizonyít jobban, mint egy, a város egységét kifejező vidám tánc az utca emberével közösen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!