Nyíregyháza hírei

2014.10.03. 11:01

Önkormányzati választás 2014 | Változást Nyíregyházáért-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Nagy László polgármesterjelölt és Lövei Csaba képviselőjelölt sajtótájékoztatót tartott, melyen az alábbi közleményt hozták nyilvánosságra:

Nyíregyháza - Nagy László polgármesterjelölt és Lövei Csaba képviselőjelölt sajtótájékoztatót tartott, melyen az alábbi közleményt hozták nyilvánosságra:

„...a Fidesz és Kovács Ferenc korlátlanul szórják a nyíregyházi adófizetők pénzét. Felszólítjuk, hogy ha legközelebb levelet akarnak írni Nagy Lászlónak, akkor 145 forintért adják fel postán, ahelyett, hogy több százezer forintért megjelentetik...”. „Az Együtt-PM lapja azt a célt szolgálta, hogy tájékoztassa a nyíregyháziakat, hogy milyen botrányok folynak Kovács Ferenc közvetlen környezetében. A Fidesznek semmi joga nincs elvenni a nyíregyházi emberek alapvető jogát a tájékozódáshoz. Miért nem tekinti felnőttnek a városlakókat, akik el tudják dönteni, hogy egy valóságra alapuló, forrás megjelölést is tartalmazó újság tartalmát hogyan ítéljék meg? – szól a közlemény, amely így zárul: „A nyíregyháziaknak joguk van megismerni a valóságot, joguk van tudni, hogy milyen büntetőügyek voltak vagy vannak folyamatban, amelyek közpénzek eltűnésének gyanúja miatt indultak.”


Fidesz-reagálás

A baloldal képtelen megváltozni. Ma a baloldali összefogás jelöltjei sajtótájékoztató keretében tettek beismerő vallomást egy súlyosan jogsértő ügyben. Egyértelművé tették személyes felelősségüket és azt is, hogy nem hagynak fel a mocskolódó személyeskedő kampányukkal. A többi már a feljelentés alapján nyomozó illetékes szervekre tartozik – reagált a Fidesz-MPSZ nyíregyházi szervezete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!