Nyíregyháza hírei

2014.10.08. 11:53

„Szabadtéri” bizottsági ülés Mátészalkán

Mátészalka - Nem a megszokott látvány fogadta azokat, akik Nyíregyháza felől érkeztek be szerdán délelőtt Mátészalkára, hisz a négy sávos autóút két oldalán rendhagyó települési agrárgazdasági bizottsági ülést tartottak.

Mátészalka - Nem a megszokott látvány fogadta azokat, akik Nyíregyháza felől érkeztek be szerdán délelőtt Mátészalkára, hisz a négy sávos autóút két oldalán rendhagyó települési agrárgazdasági bizottsági ülést tartottak. Az esemény szervezője, a bizottság elnöke lapunk érdeklődésére elmondta: a kezeletlen alma helyzet vitte őket az utcára, egy nagyszabású demonstrációt szerveznek, a mostani egyfajta előjátéka annak. Több transzparenst is készítettek a szerda megmozdulásra, az egyiken ez olvasható: „Meddig tököltök még?”.

– Eddig csak a kommunikáció, ami működött a kormány részéről, érdemben cselekedniük még nem sikerült – mondta Filep László elnök.

A rendhagyó bizottsági ülés és az út szélén hagyott (almával megpakolt) pótkocsis teherautók a közlekedést nem tartották fel, csak egy kissé beszűkült a négy forgalmi sáv.

Részletek lapunk csütörtöki számában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!