Nyíregyháza hírei

2014.10.22. 08:46

Tűz a konyhában, útra esett oxigénpalack

Nyíregyháza - Összefoglaló a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság keddi eseményeiből.

Nyíregyháza - Összefoglaló a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság keddi eseményeiből.

Tizenkét négyzetméteres konyhában elektromos tűzhely égett kedden, délelőtt Nyíregyházán, a Fazekas János tér egyik negyedik emeleti lakásában. A készüléken étel nem volt, a konyhaszekrény erősen kormozódott, a környezetében lévő műanyag palackok, illetve a tűzhely vezetéke is megolvadt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók szüntették meg az elektromos zárlatot, valamint nagyteljesítményű ventilátor segítségével, a füsttel telítődött lakótömböt átszellőztették.

Egy személyautó tolatás közben a közút mellett lévő meredek patakpartra csúszott kedden délelőtt Nyíregyházán, a Toldi utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vontatták ki a járművet egy másik jármű segítségével. Személyi sérülés nem történt.

Egy kaloda, összesen tizenkét üres oxigénpalack esett le egy teherautóról a 491-es úton Győrtelek és Tunyogmatolcs között kedden délelőtt. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, valamint az útakadály megszüntetésén dolgoztak. A kaloda visszarakása és rögzítése után a teherautót biztonságos helyre kísérték, ahol ADR ellenőrzést végeztek a katasztrófavédelem hatósági osztályának munkatársai.

Dóka Imre tű. zászlós, megyei szóvivő

SZ-SZ-B. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!