Nyíregyháza hírei

2014.10.18. 11:19

Változik a rend a hosszú munkahét miatt

Nyíregyháza - A nyíregyházi polgármesteri hivatalban október 18-án, szombaton pénteki munkarend szerint, reggel nyolc és 13 óra között fogadják az ügyfeleket, míg október 23-24-én a hivatal zárva tart – tájékoztatta lapunkat dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző.

Nyíregyháza - A nyíregyházi polgármesteri hivatalban október 18-án, szombaton pénteki munkarend szerint, reggel nyolc és 13 óra között fogadják az ügyfeleket, míg október 23-24-én a hivatal zárva tart – tájékoztatta lapunkat dr. Szemán Sándor címzetes főjegyző.Szombaton 8 és 17 óra között minden parkolóban fizetni kell a megállásért. Október 23-ától 26-áig azonban ingyenes a parkolás a NyírVV által üzemeltetett parkolókban.

Szabó Edinától, a városüzemeltetési kft. sajtóreferensétől megtudtuk: október 23-án valamennyi nyíregyházi piac zárva lesz. A többi napon a piacok a szokásos nyitvatartási rend szerint várják a vásárlókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!