Nyíregyháza hírei

2014.11.14. 19:43

Átadták a megyei Prima Díjakat a megyeházán

Nyíregyháza - Pénteken este már kilencedik alkalommal adják át a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Prima Díjakat a megyeházán.

Nyíregyháza - Pénteken este már kilencedik alkalommal adják át a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Prima Díjakat a megyeházán.

A Prima Primissima Díj sikere  vállalkozói kör összefogásával teljesedhetett ki, ebben kiemelkedő szerepet játszik a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a VOSZ, s kapcsolódtak be a megyei szervezetek is. – Mára az ország egész területén önálló elismerésben részesülhetnek a szellemi élet, a kultúra, a tudomány, a művészet és a sport megyei legjobbjai. Ők azok, akik közelről figyelhető, megismerhető példaképeivé válhatnak szűkebb hazájuk közösségének - erősítette meg a célokat Czomba Csaba, a VOSZ megyei elnöke, megköszönve a helyi vállalkozások és pénzintézetek támogatását, amely a cél elérésnek nélkülözhetetlen feltétele.

A megyei Prima díjak rendszerének célja, hogy megőrizze a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeit, erősítve a kisebb társadalmi egységek összetartozását, elősegítve fejlődésüket. A megyei Prima díjat mind a tizenkilenc megyében, megyénként hárman nyerhetik el.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!