Nyíregyháza hírei

2014.11.15. 10:32

Garázdaságok Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Gyula 38 éves besenyődi lakos és R. István 39 éves baktalórántházi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Gyula 38 éves besenyődi lakos és R. István 39 éves baktalórántházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. november 14-én egy leveleki presszóban szóváltásba keveredtek, melyet követően kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Roland 32 éves és L. Róbert Zoltán 44 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfiak 2014. november 14-én 21 óra körüli időben Nyíregyháza Búza téren, a Piaccsarnok előtti útszakaszon ordibáltak, majd a közterületen kihelyezett szemetest egy megállóban várakozó autóbusznak dobták. Ezt követően megrongáltak egy nagy méretű napernyőt, majd egy fémkerítés korlátjából két vascsövet kitörtek és azokkal haladtak tovább az utcán. Az egyenruhások a bejelentést követően a két férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Kiderült, hogy a 32 éves férfit a Debreceni Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt körözte, ezért bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik