Nyíregyháza hírei

2014.11.05. 07:58

Megkérdeztük: Mit szólna a zárva tartáshoz?

Nyíregyháza - Veleczki Istvánné nem zavartatná magát különösképpen akkor, ha a hét utolsó napján bezárnának a plázák és a bevásárlóközpontok. – Én megoldom hamarabb a bevásárlást, plázába meg egyáltalán nem járok, így az végképp nem érdekel.

Nyíregyháza - Veleczki Istvánné nem zavartatná magát különösképpen akkor, ha a hét utolsó napján bezárnának a plázák és a bevásárlóközpontok. – Én megoldom hamarabb a bevásárlást, plázába meg egyáltalán nem járok, így az végképp nem érdekel. Férje is osztja ezt a véleményt.– Vasárnap legyen a családé – tette hozzá Veleczki István.

Kovács Erzsébet hosszasan töprengett a válaszon. – Van úgy, hogy néha-néha vasárnap szükségem van valamire, így kellemetlen lenne olykor a zárva tartás.

Fekete Richárd éjt nappallá téve kerékpározik. – Felőlem bezárhatnak akár egész hétvégére is – közölte tömören és velősen a fiatalember.

Fignár Fruzsina borúsabban látja a dolgot. – Engem kimondottan zavarna, hiszen vasárnap sokat járunk bevásárolni – válaszolta a fiatal lány.

Juhász Tiborné van úgy, hogy a hét utolsó napján is dolgozik. – Engem ebből a szempontból nem érintene a változtatás, de támogatom. Lehetőség szerint a vasárnapot töltse mindenki családi körben, ha már én nem mindig tehetem meg ezt.

KM-TG

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!