Nyíregyháza hírei

2014.12.09. 18:08

Kerekasztal-beszélgetés a társadalmi kihívásokról

Nyíregyháza - Társadalmi kihívások és válaszok Európában címmel rendezték meg a programot a Hotel Centralban.

Nyíregyháza - Társadalmi kihívások és válaszok Európában címmel rendezték meg a programot a Hotel Centralban.Bevált tradíció, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft. keretein belül tevékenykedő Europe Direct Információs Központ az esztendő végén szakmai kerekasztal-beszélgetést szervez. Ez évben a fórumsorozat ötödik állomása a Társadalmi kihívások és válaszok Európában elnevezésű rendezvény volt, melynek a nyíregyházi Hotel Central adott otthont kedden délután.

Nyíregyháza képviseletében dr. Jászai Menyhért alpolgármester, a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal részéről Gere László tervező-elemző, valamint dr. Fábián Gergely, a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának általános és fejlesztési dékánhelyettese szólt a demográfiai kérdésekről, a migrációról, a fiatalok jövőképéről, a nyugdíjasok helyzetéről és a fejlesztési politikáról Tarczy Gyula moderálása mellett.

A rendezvényről készített felvétel teljes egészében megtekinthető hamarosan a Nyíregyházi Televízióban.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!