Nyíregyháza hírei

2014.12.15. 10:30

Szórakozóhely előtt verekedett - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2014. december 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást N. István 30 éves kálmánházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. december 14-én egy nyíregyházi szórakozóhely előtt előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 24 éves helyi lakost. A rendőrök N. Istvánt előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse magánlaksértés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 46 éves ramocsaházi lakos ellen. A férfi 2014. december 14-én megjelent volt felesége baktalórántházi lakásánál, ahová a kerítésen keresztül jutott be, majd az ajtón keresztül kérte, hogy a lakóházba engedjék be. A nő miután észlelte a történteket, azonnal bejelentést tett a rendőrségre. Mivel a férfi a helyszínre érkező körzeti megbízott többszöri felszólítása ellenére sem volt hajlandó elhagyni az ingatlan udvarát, ezért a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!