Nyíregyháza hírei

2015.01.23. 19:46

A rémálom után új bojler a fürdőben

Nyíregyháza - Ilike néni hosszú idő után ismét használhatja a saját fürdőszobáját.

Nyíregyháza - Ilike néni hosszú idő után ismét használhatja a saját fürdőszobáját.

– Nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára ennyi embert egyszerre egy helyen – mondta megszeppenve Takács Lászlóné, akivel csütörtökön nyíregyházi otthona előtt beszélgettünk, majd ezt követően átvehette vadonatúj, 80 literes villanybojlerét. Bizonyára sokan emlékeznek még arra a tavalyi gázrobbanásra, amely a Kert utcán egy halálos áldozatot követelt, és több emeleten pusztításokat végzett. Ilike néni emlékezetéből sem törlődtek még ki az ijesztő képek és az azt követő megpróbáltatások.

– Lassan egy éve, hogy megtörtént, de ezt elfelejteni nem lehet. A házamban minden darabokra tört, szinte semmi sem maradt érintetlenül. Rémes látvány fogadott – kezdte visszaemlékezését.

– Miután nagyjából újjáépítettük a lakást, körülbelül négy hónapig sorra a gyermekeimhez kellett átjárnom fürdeni, mert itthon nem volt erre lehetőségem. Nem volt kellemes időszak, de most egy álmom vált valóra azzal, hogy mától itthon, biztonságban tudom használni a vizet a fürdőben.

– A hölgy a polgármesteri hivatalhoz fordult, hátha nyitott fülekre talál kérése. A városgondnoki szolgálat közbenjárásának köszönhetően így együtt összefogtunk a Madura és Madura Kft.-vel valamint Csók István vállalkozóval, akiknek köszönettel tartozunk a felajánlásért illetve a beszerelésért. Hozzájárultak ahhoz, hogy Takács Lászlóné egy új és biztonságos életet kezdhet – fogalmazott Bordás Béla városgondnok.

KM-SA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!