Nyíregyháza hírei

2015.01.31. 10:34

Dolgoznak a NYÍRVV gépei az utakon

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai és gépei folyamatosan végzik a hóeltakarítást Nyíregyházán – tájékoztatta lapunkat Szabó Edina sajtószóvivő.

Nyíregyháza - A NYÍRVV Nonprofit Kft. munkatársai és gépei folyamatosan végzik a hóeltakarítást Nyíregyházán – tájékoztatta lapunkat Szabó Edina sajtószóvivő. – Jelenleg 5 sózó-toló nagygép, 6 kisgép és csaknem félszáz munkatársuk dolgozik. Az utak alásózását követően letolják a hókását, és a nap hátralevő részében legalább egyszer megismétlik az eljárást, mert az éjszakai órákra rendkívüli hideg várható, és szeretnék elkerülni a nyíregyházi utak eljegesedését. Az utak mellett takarítják a járdákat, a buszöblöket és a kerékpárutakat is.

Jelenleg a főbb tömegközlekedési utak hókásásak, a mellékutak havasak. A társaság folyamatosan ellenőrzi a külterületi városrészeket, egyelőre ezeken az útszakaszokon is zavartalan a közlekedés. Az előrejelzések szerint 3-4 cm hómennyiségre kell számítani a nap folyamán, ezért azt kérik, hogy mindenki a téli útviszonyoknak megfelelően, körültekintően vezessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!