Nyíregyháza hírei

2015.01.06. 07:45

Két tonna mákörlemény Nyíregyházán

Nyíregyháza, Tiszavasvári - Vádemelési javaslattal zárta le a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával több mint egy éve indult nyomozást.

Nyíregyháza, Tiszavasvári - Vádemelési javaslattal zárta le a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával több mint egy éve indult nyomozást.A rendőrök 2013. november 28-án Nyíregyházán közúti igazoltatás során kb. 700 kg, kábítószer előállítására alkalmas ipari mákőrleményt találtak az akkor 43 éves ifj. M. József tiszavasvári lakos gépkocsijában. A férfi apja, az akkor 65 éves id. M. József Nyíregyháza külterületén található tanyáján a még aznap házkutatást tartó rendőrök további mintegy 1400 kg mákőrleményt foglaltak le. A nyomozók mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették, az ügyészség indítványára a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek küldi meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!