Nyíregyháza hírei

2015.01.27. 09:54

„Láttam csodálatos emberi gyógyulásokat”

Nyíregyháza - Médium, léleklátó, spirituális tanácsadó – van, aki nyitott a segítségükre, mások elzárkóznak tőlük.

Nyíregyháza - Médium, léleklátó, spirituális tanácsadó – van, aki nyitott a segítségükre, mások elzárkóznak tőlük.

– Kilencéves voltam, amikor anyukám elvitt egy gyermekeknek szóló agykontrolltanfolyamra, hogy tudatosabban foglalkozzak a gondolataimmal, mert nem nagyon tudtam koncentrálni az általános iskolában a tanulásra. Meditációs technikákat tanultunk, melyek segítették az elmélyülést, s észrevettem, hogy fogékonyabb vagyok a spiritualitásra, mint a velem egykorúak. Akkor ez még nem volt tudatos, csak később tárták fel bennem, hogy már ilyen fiatalon is voltak megérzéseim, gondolataim, melyek nem sokkal később megtörténtek, valósággá váltak – kezdte a beszélgetést Pálfi Hedvig Nóra szociálpedagógus, lelki tanácsadó, médium. Hédit mindig is érdekelték a lelki és pszichológiai folyamatok, s nyitott volt az emberi kapcsolatokra.

– Többször kérdezték már tőlem, hogy tudok-e beszélni a szellemekkel. Korábban azt válaszoltam, hogy nem, de néhány hónapja elkezdett foglalkoztatni a dolog, utánaolvastam, és nagyon szíven ütött a személyes üzenet, amit kaptam; elsírtam magam, amikor megtapasztaltam ennek a fajta érintkezésnek a bensőségességét.

Kíváncsiak voltunk arra is, hogyan zajlik egy ilyen kapcsolatfelvétel.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország január 27-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!