Nyíregyháza hírei

2015.01.05. 08:08

Megkérdeztük: Mit szól hozzá, hogy leesett a hó?

Kántor Csaba kimondottan örül annak, hogy megérkezett hozzánk a hó, mert szerinte a tél jellegéhez nem csak a hideg, hanem a hó is hozzátartozik, és a gyerekek is nagyon örülnek neki.

Kántor Csaba kimondottan örül annak, hogy megérkezett hozzánk a hó, mert szerinte a tél jellegéhez nem csak a hideg, hanem a hó is hozzátartozik, és a gyerekek is nagyon örülnek neki. Karácsony Dániel főképp az unokái miatt üdvözli a hóesést. – Végre tudnak szánkózni és hógolyózni – válaszolta az öt unokával büszkélkedő idős úr.

Pápai Erika mint felnőtt, nem igazán rajong a hópelyhekért, de a kisfia miatt meglágyul a szíve, ha a havazásról van szó. – Legalább ki tudunk jönni egy kicsit játszani.

Pápai Benedek hozzátette: most van túl egy hosszas betegségen, ezért már nagyon várta a havat, mert szeret szánkózni és hóembert építeni.

Simon Sándor sem dőlt a kardjába, amikor megpillantotta a szállingózó hópelyheket. – Inkább azt bánom, hogy ilyen sokáig kellett várni rá. Én a télnek ezt az arcát szeretem, nem pedig azt, amilyet eddig mutatott – tette hozzá a fiatalember.

Kiss János is „hópárti”. – Hozzátartozik a télhez a havazás, ennek az évszaknak így kell kinéznie – mondta lapunknak.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik