Nyíregyháza hírei

2015.01.08. 11:32

Megkérdeztük: Ön szeret korcsolyázni?

Nyíregyháza – A korcsolyázás számomra gyermekkori „szerelem”. Korábban Sárospatakon laktam, gyakran koptattam a jeget az otthonunk közelében lévő Bodrog befagyott holtágán. Édesapám hozott egy-egy erős faágat, az volt a „hokiütőnk”, egy széndarab pedig a korong. Szeptember óta Nyíregyházán élek a párommal és a gyermekemmel, itt is fel fogjuk térképezni a korcsolyázási lehetőségeket! – válaszolta Kurucz Bernadett.

Nyíregyháza – A korcsolyázás számomra gyermekkori „szerelem”. Korábban Sárospatakon laktam, gyakran koptattam a jeget az otthonunk közelében lévő Bodrog befagyott holtágán. Édesapám hozott egy-egy erős faágat, az volt a „hokiütőnk”, egy széndarab pedig a korong. Szeptember óta Nyíregyházán élek a párommal és a gyermekemmel, itt is fel fogjuk térképezni a korcsolyázási lehetőségeket! – válaszolta Kurucz Bernadett. Nagy Anita így válaszolt: – Én maradok a jól bevált sétánál, eszemben sincs korcsolyázni. A járdák egy része így is nagyon csúszós és balesetveszélyes, nem kísértem a sorsot!

Varga Ivett általános iskolás korában húzott utoljára koricipőt. – Balesetet szenvedtem, eltört a csuklóm. Egy életre búcsút intettem ennek a kikapcsolódási formának! – mesélte.

Kontrák Zoltán elmondta: tavaly télen kipróbálta a korcsolyázást, de nem nyerte el a tetszését. – Egy kiadós havazásra várok, hogy szánkózni vihessem a gyermekem – tette hozzá.

Kiss Tünde fedett pályán, tömegben tette meg az első bátortalan lépéseket néhány éve. – Nem sok esélyt adok a folytatásnak – mondta.

Estók Csilla számára a síelés és a korcsolyázás sem idegen. – Ügyesen megy, kihasználom az adódó lehetőségeket – válaszolta.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!