Nyíregyháza hírei

2015.02.10. 16:29

Dr. Bagdy Emőke Nyíregyházán

Nyíregyháza - Március 2-án a magyar pszichológia egyik legjelentősebb alkotó személyisége tart előadást a megyeszékhelyen.

Nyíregyháza - Március 2-án a magyar pszichológia egyik legjelentősebb alkotó személyisége tart előadást a megyeszékhelyen.

Bagdy Emőke életének minden pillanatát a körülötte lévő világ jobbá tételének szentelte. Egy személyben író, egyetemi tanár, pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus. Előadásai közkedveltek és méltán népszerűek. A professzor asszony – a legfrissebb kutatási eredmények alapján – ezúttal a „Szeretet, gyógyítás, csodák” témáról ad elő.

Aki valaha részt vett már Bagdy Emőke-előadáson, az jól tudja, hogy ez óriási élményt jelent, hiszen nem csak rengeteg, a gyakorlatban is jól hasznosítható információt kaphatunk, de feltöltődünk életkedvvel, energiával és optimizmussal.

Bagdy Emőke mindig fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását. Szereplései és ismeretterjesztő könyvei tették a hazai klinikai pszichológia vezető szereplőjévé. A nyíregyházi előadáson is megvásárolhatók lesznek Bagdy Emőke könyvei, melyeket szívesen dedikál is. Az előadásra szóló belépőjegyeket érdemes elővételben megvásárolni, mert óriási érdeklődés övezi az estét.

KM

Jegyek már kaphatók

Belépőjegyek a március 2-ai nyíregyházi előadásra 2700 Ft-os áron még kaphatók:

Media Markt – László utca 12.,

Neckermann – Szent István utca 1.,

OTP Travel – Dózsa György u. 3.,

Quaestor Travel – Kossuth tér 8.,

Sky Travel – Szabadság tér 4.,

valamint online a Ticket Express hálózatában: www.tex.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!