Nyíregyháza hírei

2015.02.12. 15:16

Évet értékelt a kataszrófavédelem

Nyíregyháza - Szerencsére sikerekről, eredményes felkészülésről, általában gyors és hatékony munkavégzésről és egyre kedvezőbb mutatókról hallhattunk a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság éves állományértekezletén.

Nyíregyháza - Szerencsére sikerekről, eredményes felkészülésről, általában gyors és hatékony munkavégzésről és egyre kedvezőbb mutatókról hallhattunk a Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság éves állományértekezletén. Az állampolgári védelemre szakosodott szervezetek nem csak megyénkben, de országos viszonylatban is ilyentájt tartják szokásos évértékelőjüket, s kívülállóként megnyugtató volt hallani, hogy az itteni igazgatóság leginkább a jókra jellemző hatékonysággal őrködik a biztonságunk fölött. Fegyelmezett tisztikar jelenlétében tekintették át február 12-én az elmúlt évi eredményeket, valamint az előttük álló feladatokat a Megyeháza dísztermében. Az ülésre a főigazgatóság megyéket járó állományának tagjai közül ezúttal dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a BM OKF főigazgatója látogatott el, aki nem csak az országos terveket osztotta meg a hallgatósággal, de a megyei munkát is értékelte.

További részletek a Kelet-Magyarország 2015. február 13-ai számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!