Nyíregyháza hírei

2015.02.21. 12:31

Fenntartható fejlődés

Nyíregyháza - Szombat délelőtt egy vidám társaság foglalta el Nyíregyházán a Kossuth teret. „Közösség, Együttműködés, Tudatosság” voltak a logó köré felírva.

Nyíregyháza - Szombat délelőtt egy vidám társaság foglalta el Nyíregyházán a Kossuth teret. „Közösség, Együttműködés, Tudatosság” voltak a logó köré felírva. A közös körtánc után ízletes falatkákkal kínálták a téren átkelő gyalogosokat. Azt, hogy mi előzte meg a szombati eseményt, Inántsy Papp Sándor szervező, a Beregi természet- és környezetvédelmi egyesület munkatársa mondta el.

Közel egy éves folyamaton vannak túl a fiatalok, és a fenntartható fejlődéssel kapcsolatban tanultak ismereteket. Több mint tucatnyian kaptak lehetőséget arra, hogy az őket érdeklő kérdéseket megvitassák, több oktatási intézmény tanulói.

Elsősorban szociális kapcsolatokat kell megerősíteni, mert az elidegenedést ők is érzik. A következő projektben már azok is részt vehetnek, akik csak most kaptak kedvet az ismeretszerzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!