Nyíregyháza hírei

2015.02.04. 13:51

Megkérdeztük: Te milyen jelmezt viselsz majd a farsangi bulin?

Nyíregyháza - A négyéves Balázsi Hanna éppen elmélyülten játszott, amikor nekiszegeztük a kérdést, így szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy már megvan a jelmeze, pillangónak öltözik majd, és nagy, rózsaszín szárnyai is lesznek.

Nyíregyháza - A négyéves Balázsi Hanna éppen elmélyülten játszott, amikor nekiszegeztük a kérdést, így szűkszavúan csak annyit válaszolt, hogy már megvan a jelmeze, pillangónak öltözik majd, és nagy, rózsaszín szárnyai is lesznek. – A pók az egyik kedvenc állatom, így vagy póknak, vagy Pókembernek öltözöm be farsangkor – felelte mosolyogva az ötesztendős Horváth Máté.

Roskó Molli nagycsoportos óvodás, és nagyon szereti a rajzfilmeket. – Aranyhaj szeretnék lenni, vagy Elza a Jégvarázsból, még nem tudom pontosan – töprengett hangosan a hatéves kislány.

– Jack Sparrow a legnagyobb kedvencem, amikor csak lehet, a Karib-tenger kalózait nézem. A farsangi bulira én is kalózjelmezt öltök – tudtuk meg a hetedikes Mikó Ádámtól.

Barátja, Fogarasi Krisztián példaképe Michael Jackson, maga is évek óta táncol. – A kedvenc énekesemnek öltözöm, ez nem kérdés – mondta el lapunknak a fiú.

Rézműves Ármándó Zoltán egy hatalmas pohár kakaót iszogatott, amikor feltettük neki a nagy kérdést. – Ha felnövök, üzletember szeretnék lenni, már van aktatáskám is, de most rendőr leszek a farsangon, és fegyverem is lesz! – osztotta meg velünk csillogó szemmel a hatéves gyermek.

KM-CSA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!