Nyíregyháza hírei

2015.02.08. 15:34

Nem maradtak hajszál híján

Nyíregyháza - Egy körömkristály nem sok, annyit sem lehetett volna vasárnap reggel 9 órától leejteni a nyíregyházi Korona Hotelben, itt kapott helyet ugyanis a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében az idei Szabolcs Kupa, a XIII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny.

Nyíregyháza - Egy körömkristály nem sok, annyit sem lehetett volna vasárnap reggel 9 órától leejteni a nyíregyházi Korona Hotelben, itt kapott helyet ugyanis a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében az idei Szabolcs Kupa, a XIII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny. A megmérettetésre az ország minden szegletéből érkeztek felnőttek és diákok egyaránt. Nem maradt tehát hajszál híján sem a szakma Benjaminja, sem a doyenje, sőt, ebben az évben először megrendezték a Mesterek Bajnokságát is.

A verseny kísérőrendezvényeként fellépett a Magyar Kontyművészek Társasága, ahol nemzetközi hírű szakemberek mutatták be szakmai tudásukat, kreativitásukat – elkápráztatva a közönséget.

Emellett a nyíregyházi divatszövetség hamarosan ízelítőt ad a trendekből: a rendezvény résztvevői megismerkedhetnek a legújabb divatirányzatokkal nemcsak frizura és smink, hanem a viseletek területén is. A nemzetközi verseny eredményhirdetése 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!