Nyíregyháza hírei

2015.02.26. 17:40

Senki sem maradhat támogatás nélkül

Nyíregyháza - Gőzerővel folyik a szociális ellátórendszer átalakításával kapcsolatos tájékoztatási kampány. Nincs nap, hogy valamelyik járási hivatalban vagy kormányhivatalban ne mondanák el ismét a lényeges tudnivalókat.

Nyíregyháza - Gőzerővel folyik a szociális ellátórendszer átalakításával kapcsolatos tájékoztatási kampány. Nincs nap, hogy valamelyik járási hivatalban vagy kormányhivatalban ne mondanák el ismét a lényeges tudnivalókat. Február 26-án dr. Teschmayer Gábor a megyei kormányhivatal főigazgatója, és dr. Hozdik László a megyei Szociális és Gyámhivatal vezetője tartott ismertetőt a változásokról. Fontos annak tudatosítása –mondták el – hogy egyetlen rászoruló sem maradhat segítség nélkül a jövőben sem. A szociális szakmai szervezetek példaértékű együttműködésének köszönhetően a támogatásra jogosultak széles tábora remélhetően észre se fogja venni a struktúraváltozást.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország február 27-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!