Nyíregyháza hírei

2015.03.03. 15:22

Egy maxi(mális) buli a Minivel Nyíregyházán

Nyíregyháza - Rocktörténeti különlegességnek is tekinthető az a könnyűzenei koncert, amelyre március 12-én várják a közönséget a megújult Váci Mihály Kulturális Központban.

Nyíregyháza - Rocktörténeti különlegességnek is tekinthető az a könnyűzenei koncert, amelyre március 12-én várják a közönséget a megújult Váci Mihály Kulturális Központban. A helyi popzene kedvelői számára nem ismeretlen Nap együttes és az immár rocklegendának számító Mini együttes avatja fel – könnyűzenei értelemben – a ház minden szükséges technikával ellátott hangversenytermét. Ez lesz az első könnyűzenei program ugyanis ebben a miliőben, s a jól felkészült intézmény a garancia arra, hogy a közönség a legszínvonalasabb szórakozásban részesülhessen. Czimbalmos István és Török Ádám a két formáció frontemberei az örök fiatalokra jellemző közvetlenséggel adtak sajtótájékoztatót március 3-án a különleges eseményről.

 

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 4-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!