Nyíregyháza hírei

2015.03.02. 08:06

Fa dőlt az úttestre - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. március 1-jén történt katasztrófavédelmi eseményeiből.Két magyar rendszámú személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt a 41-es számú főúton a baktalórántházi elágazásnál. A járművekben összesen hatan utaztak, közülük egy ember sérült meg. A baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a gépkocsikat áramtalanították, a rendőrségi vizsgálat idején a helyszínt biztosították és az útakadály megszüntetésén dolgoztak.

Családi ház egyik szobájában a cserépkályha oldala felhasadt és a szoba füsttel telítődött vasárnap este Baktalórántházán, a Táncsics utcában. A helyi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a kályhából a tüzet kikaparták, a szobát nagyteljesítményű ventillátorral átszellőztették. A lakás fűtését más módon oldják meg az ott lakók, személyi sérülés nem történt.

Egy nagyméretű fa dőlt az úttestre hétfő hajnalban Nyíregyházán, a Sóstói úton. A fa egyik ága megsértette az ott közlekedő személygépkocsi szélvédőjét és motorháztetejét. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be és szüntették meg az útakadályt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg  Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!