Nyíregyháza hírei

2015.03.13. 13:32

Folytatódik a „Welcome to…” előadás-sorozat

Nyíregyháza - Újra itt a „Welcome to…”! A nyíregyházi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda (Galéria üzletház emelete) népszerű előadássorozatának következő állomása Franciaország.

Nyíregyháza - Újra itt a „Welcome to…”! A nyíregyházi Új Nemzedék Plusz Kontaktpont Iroda (Galéria üzletház emelete) népszerű előadássorozatának következő állomása Franciaország. Az iroda munkatársainak célja, hogy felkutassák és bemutassák a megyeszékhelyen élő külföldi diákokat, akik fiatalos, érdekes, humoros előadás keretében az érdeklődők elé tárják, hogyan látják saját országukat. A gyakran vetítéssel egybekötött szabad prezentációk után a közönség soraiban ülőknek lehetőségük van arra, hogy kérdéseket tegyenek fel a cserediákoknak. A beszélgetések minden alkalommal angol nyelvűek, akinek azonban szükségük van tolmácsra, a Kontaktpont szakemberei ebben segítenek. A soron következő, március 19-ei, délután háromkor kezdődő találkozón Héléne Richard francia önkéntes mesél a francia fiatalokról és szokásaikról.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!