Nyíregyháza hírei

2015.03.19. 07:39

Jegyzet: Baró lett minden

<em>Török Ádám rendes csóka. A tudása megkérdőjelezhetetlen. Erről rockberkekben nincs vita. Mondjuk, beolvasott olykor a koncertszervezőknek (nyilván nyomós oka volt rá…), de akkor sem tesz lakatot a szájára, amikor valami elnyeri tetszését.</em> Koncz Tibor jegyzete.

Török Ádám rendes csóka. A tudása megkérdőjelezhetetlen. Erről rockberkekben nincs vita. Mondjuk, beolvasott olykor a koncertszervezőknek (nyilván nyomós oka volt rá…), de akkor sem tesz lakatot a szájára, amikor valami elnyeri tetszését. Koncz Tibor jegyzete.

A Mini hatvanhét esztendős, elpusztíthatatlan frontembere megjárta már a hadak útját, magyarul keresztül-kasul bejárta az országot. Fellépett lepukkant helyeken, na és puccos arénákban. Ha ő – szó szerint – azt fuvolázza, hogy a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központ hangversenyterme nagyon baró, hülye lennék ebben kételkedni. Elvégre ért hozzá.

Arról fogalmam sincs, hogy a közelmúltban teljesen felújított épület beteljesíti-e funkcióját, ez most nem is történet része. Az viszont tény, hogy a kétszintes nézőtér, az akusztika, egyáltalán a miliő magasan veri a buliknak régen otthont adó „objektumot”.

Itt érdemes lesz fülelni a dalos pacsirtákra, az erre portyázó, minőségi előadásra képes bandákra. Az élményt már csak elrontani lehet. Mármint fellépőknek. A körülményeken semmi nem fog múlni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!