Nyíregyháza hírei

2015.03.19. 09:53

Jobbik-sajtótájékoztató: Vajon hajlandó lenne-e a kormánypárt meghajolni a népakarat előtt?

Nyíregyháza – Négy témakörben gyakorolhatnak nyomást a Fidesz-kormányra a magyar állampolgárok azzal, hogy igent mondanak a Jobbik országos aláírásgyűjtő akciója keretében feltett kérdésekre – jelentette be Lengyel Máté, megyénk 1. számú választókerületének elnöke, majd kifejtette, mely 4 kérdésben várják az emberek véleményét.

Nyíregyháza – Négy témakörben gyakorolhatnak nyomást a Fidesz-kormányra a magyar állampolgárok azzal, hogy igent mondanak a Jobbik országos aláírásgyűjtő akciója keretében feltett kérdésekre – jelentette be Lengyel Máté, megyénk 1. számú választókerületének elnöke, majd kifejtette, mely 4 kérdésben várják az emberek véleményét. – Szeretnénk, ha a férfiak is nyugdíjba mehetnének 40 évnyi munkaviszony után, minden háztartásban ingyen lehetne internet, az ukrán konfliktus ügyében hazánk semleges maradna és visszaszorítaná Magyarország a bevándorlást. Ezek a célok 3 év alatt kivitelezhetőek lennének, a kérdés csak az, vajon hajlandó lenne-e a kormánypárt meghajolni a népakarat előtt? A jobbikos aktivisták május közepéig a város számos pontján standolnak majd, hogy az érdeklődők elláthassák kézjegyükkel az íveket. Az otthonaikban is szeretnénk felkeresni az állampolgárokat. Azt szeretnénk elérni, hogy az említett négy kérdést tárgyalja meg az országgyűlés, és alkosson törvényeket is ezekben az ügyekben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!