Nyíregyháza hírei

2015.03.06. 07:47

Megkérdeztük: Önnek mi a véleménye a márciusi fagyról?

Nyíregyháza – Nem örülök a márciusi fagynak, hisz már tavasz van. Jó lenne, ha már sütne a nap, és nem lenne szükségem a télikabátra – válaszolta Hajdu Anett.

Nyíregyháza – Nem örülök a márciusi fagynak, hisz már tavasz van. Jó lenne, ha már sütne a nap, és nem lenne szükségem a télikabátra – válaszolta Hajdu Anett. – Elég rosszul érintett ez az időjárás, de erre számítani lehetett az előző esztendőhöz képest. A tavasz és az ősz a kedvenc évszakaim, mert szép színes a táj, és ilyenkor sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok – tudtuk meg Kurucz Lídiától.

– Nem gondoltam volna, hogy lesz még ennyire hideg, már nagyon szeretném elővenni a tavaszi kabátomat – mondta remegő kiskutyájával a kezében Hidegkuti Krisztián, és hozzátette: még az apró házőrző is pulcsit hord séta közben.

– Általában március végén, illetve április elején is várható havazás, hisz manapság átmenet nélkül megyünk át a télből a nyárba. A nagymamám elmondta, hogy volt olyan „tavasz”, amikor még a búzakalászon is hó volt – nosztalgiázott Karamán Szilvia.

– Márciusban mindig fagy, karácsonykor pedig süt a nap – vélte Tömöri Lászlóné, aki szerint télen legyen tél, nyáron legyen nyár.

– Nem szeretem ezt az időt, mivel nyári gyerek vagyok, nem beszélve arról, hogy ilyenkor van a legtöbb betegség. Jelenleg is náthás vagyok – árulta el Vámosi József.

KM-KZS, GD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!