Nyíregyháza hírei

2015.03.24. 12:06

Miért Csak? Csak!

Nyíregyháza - A közelmúltban nyílt meg a nyíregyházi EastArt galériában két helyi fiatal, Verebélyi Olga és Fekete József közös kiállítása, a „Csak”.

Nyíregyháza - A közelmúltban nyílt meg a nyíregyházi EastArt galériában két helyi fiatal, Verebélyi Olga és Fekete József közös kiállítása, a „Csak”. Az eltérő stílusban és technikával készült alkotásokat a rezgés, rezonancia témakör köti össze.

A nagybetűs nő

– A tárlat anyagát az elmúlt két év munkáiból állítottam össze. Jofó gyermekkori barátom, mindketten nagyjából egyszerre költöztünk vissza Nyíregyházára, és azóta próbáljuk egymást a művészet irányába hajtani – mesélte Verebélyi Olga, aki gyermekkora óta rajzol, illetve tanul rajzolni. A művészeti szakközépiskola után a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karának szobrász szakán abszolvál. Néhány éve költözött haza Nyíregyházára, mert itt szeretne képzőművészettel foglalkozni.

A teljes cikk elolvasható a Kelet-Magyarország március 24-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!