Nyíregyháza hírei

2015.03.17. 12:21

MSZP-sajtótájékoztató: Legyen nyilvános a felmentés indoka!

Nyíregyháza – Technikai segítséget nyújtunk feljelentés megírásához megyénk minden olyan lakójának, aki kárvallotja az elmúlt hetekben kirobbant brókerbotrányoknak – kezdte kedden nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke.

Nyíregyháza – Technikai segítséget nyújtunk feljelentés megírásához megyénk minden olyan lakójának, aki kárvallotja az elmúlt hetekben kirobbant brókerbotrányoknak – kezdte kedden nyíregyházi sajtótájékoztatóját dr. Veres János, az MSZP megyei elnöke.Dr. Veres János így folytatta: – Az MSZP választási irodáiban kérhetik ezt a segítséget magánszemélyek, civil szervezetek, vállalkozások. Szomorú, hogy az állami felügyelet nem gyakorolt megfelelő kontrollt, ugyanakkor felháborító, hogy a Buda-Cash-nél eltűnhet 60 milliárd forint. Ez nem politikai ügy, ez már büntetőjog-kategóriába tartozik.

Az ellenzéki politikus foglalkozott azzal a ténnyel is, hogy indoklás nélkül felmentették a megyei rendőr-főkapitányt.

– Követeljük, hogy hogy legyen nyilvános a felmentés oka – fogalmazott a megyei elnök. – Valamennyi politikai szervezet elismerte a főkapitány munkáját, ezért a közvélemény nem érti a felmentés okát. Javasoljuk, hogy olyan utódot nevezzenek ki a helyére, aki hozzá hasonlóan a megyében élt és dolgozott.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!