Nyíregyháza hírei

2015.03.16. 08:13

Sertésmentés Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legfrissebb katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi az útról lesodródott, a tetejére borult és egy lámpaoszlopot is kitört vasárnap hajnalban Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában. A gépkocsiban négyen utaztak, közülük ketten könnyebben sérültek. A város, hivatásos tűzoltói a gépkocsit áramtalanították, talpra állították és a rendőrségi vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Egy személygépkocsi kerítésnek ütközött vasárnap este Nyíregyházán, az Izabella utcában. A járműben ketten utaztak, egyikőjük súlyosan, a másik utas könnyebben sérült. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Haszonállatot mentettek ki a nyíregyházi hivatásos tűzoltók. A 350 kilós, hasas koca, hétfőn hajnalban esett bele az ólban található egy köbméteres aknába, Nyíregyházán, a Magyar utcában. Az akna szétbontása után az állatot épségben sikerült kiemelnie a szabolcsi tűzoltóknak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!