Nyíregyháza hírei

2015.04.02. 13:01

Állatokat, szervezeteket segítenek az akcióval

Nyíregyháza - Számos olyan szervezet van, ami az állatok védelmét, megsegítését tűzte ki célul. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatvédőrség áprilisban három alkalommal testvérszervezetekkel összefogva jótékony célú akciókat rendez a nyíregyházi Spar szupermarketekben.

Nyíregyháza - Számos olyan szervezet van, ami az állatok védelmét, megsegítését tűzte ki célul. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Állatvédőrség áprilisban három alkalommal testvérszervezetekkel összefogva jótékony célú akciókat rendez a nyíregyházi Spar szupermarketekben.Garázsvásárt tart a PCAS Állatmentő Egyesület április 1. és 4. között, s ehhez a kezdeményezéshez csatlakozik az Állatvédőrség április 2-án és 3-án a László utcai áruházban. A vásár teljes bevételét a gyepmesteri telepeken lévő állatok mentésére és balesetes állatok ellátására fordítják. A Korányi Frigyes utcai Intersparban április 18-án 10 és 17 óra között állateledel-gyűjtést végez az Országos Állatőrség Alapítvány a PCAS Állatmentő Egyesület megsegítésére.

Szintén állateledel-gyűjtés lesz április 25-én 10 és 17 óra között a László utcai üzletben. Az összegyűjtött „állati” finomságokat a Kóborlók Állatvédelmi Egyesület nyírmadai menhelyének megsegítésére ajánlják fel.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!