Nyíregyháza hírei

2015.04.18. 10:15

Keressük az ismeretlen gépkocsivezetőt

Nyíregyháza  - A baleset után az ismeretlen sofőr megállás nélkül elhajtott Nyíregyháza irányába.

Nyíregyháza  - A baleset után az ismeretlen sofőr megállás nélkül elhajtott Nyíregyháza irányába.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/1785/2015. bűnügyi számon cserbenhagyás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint 2015. március 28-án 9 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett a 36-os számú főúton, Tiszavasvári felől Nagyhalász irányába.

Haladása során egy enyhén jobbra ívelő útkanyarulatban előzésbe kezdett, melynek során nem győződött meg arról, hogy az előzés céljából igénybe vett bal oldali forgalmi sáv szabad. Ezzel egy időben vele szemben közlekedett egy Suzuki Ignis típusú személygépkocsi, amelynek sofőrje - észlelve a forgalmi sávjában vele szemben haladó járművet - hirtelen fékezésre kényszerült, minek következtében a járművével megpördült és a jobb oldalt szegélyező partfalnak ütközve állt meg. A balesetet követően az ismeretlen járművezető megállás nélkül elhajtott Nyíregyháza irányába.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen személygépkocsi sofőrjének, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok bármelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!