Nyíregyháza hírei

2015.04.13. 15:49

Melyik nyíregyházi helyhez kötődik a legszebb emléked?

Első találkozás? Első csók? Gyermeked születése? Egy bitang jó házibuli? Egy felejthetetlen szurkolás a stadionban? Oszd meg velünk!

Első találkozás? Első csók? Gyermeked születése? Egy bitang jó házibuli? Egy felejthetetlen szurkolás a stadionban? Oszd meg velünk!

Böbe: Sóstói tó, Május 1-én lesz 2 éve, hogy összejöttem ott a párommal, így az első csók is ott történt meg :)

Nóra: Robinson Domb, Felejthetetlen téli hógolyózások, szánkózások az osztálytársakkal iskola után, szórakozás a kondiparkban.

Gergő: íNyíregyháza Zilahi Terem Szalagavató Vasvári Pál Gimnáziumnak, Megtaláltam életem szerelmét ! Ő keringő ruhába volt én épp a táncos ruhámba és elmentünk egymás mellett ! Rám mosolygott és bele szerettem ! Azóta együtt vagyunk , megtaláltam az igaz boldogságot a másik felem !

Misi: Stadion, If. Európa bajnokság. Atlétika. 1995.

László: Művész Presszó, Már nincs meg de a feleségemmel annó ott találkoztam./akkor még csak barátnőm volt ,első találkozás /

Dani: Holland, Első találkozás egy normális külföldi lánnyal. Tele van hülye, bunkó emberekkel ez az ország.

Attila: Jereván, Rengeteg önfeledt idő, társaság, nevetés stb

Klári: Jósa András kórház, Gyermekem születése 1989.09.12. 10,36 óra

Eszter: Ferenc körút, Egy hàzibuliba voltam unokatesómmal 2014.07.11-èn ès megismerkedtem a jelenlegi pàrommal. Azóta elvàlaszthatatlanok vagyunk. :)

Gábor: X Cafe, Tánc és nagyon jó kis céges buli , Nem felejtem el

Dávid: Arany János Gimnázium, Életem szerelmével az első csók<3

Erik: Nyírpláza: Találkoztam itt egy lánnyal , moziba indultunk, de nem lett belőle mozi ,mert elbeszélgettük az időt és azóta együtt vagyunk :) Már lassan másfél éve :)

Gabriella és Csaba: Petőfi park, 23 éve minden péntek- vasárnap itt találkoztam az életem legnagyobb szerelmével. A FÉRJEMmel. Sokat beszélgetünk, nevettünk,csókóloztunk.... RANDI

Anna: Y2K, Összejöttem a barátommal :)

Jozsi: Bújtos, Az a baj ,hogy egy szemétdomb lett főleg ahol az igrice folyik!sajnos

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!