Nyíregyháza hírei

2015.04.09. 17:13

Nyíregyházi tanítónő is versenyben az év tanára címért

Nyíregyháza - Zelenák Edit, a nyíregyházi Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola tanárnője lehet az ország kedvenc tanára.

Nyíregyháza - Zelenák Edit, a nyíregyházi Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola tanárnője lehet az ország kedvenc tanára.

A Nők Lapja Café szerkesztősége idén tavasszal elindította az ország kedvenc tanára akciót. Az olvasók jelölhették legkedvesebb általános iskolai tanáraikat, akik közül a szerkesztőség választotta ki a végső győzelemre esélyes 10-et. A jelöltek között van Zelenák Edit, a nyíregyházi Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola tanárnője, aki április 15-ig várja a szavazatokat.

Zelenák Edit a nyíregyházi Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskolában tanít. Matekórán Maradj talpon!-t játszik a gyerekekkel, karácsonyra névre szóló mézeskalács szívet készít nekik. Kisugárzása olyan, akár egy jóságos angyalé. Mindig csupa mosoly, és láthatóan folyamatosan azon dolgozik, hogy tanítványai gazdag és szép gyermekkorra emlékezhessenek majd vissza.

A verseny győztese még nincs meg, de megvan a tíz jelölt, akik közül majd az olvasók fogják megszavazni, ki legyen a nyertes. Voksolni április 15-ig lehet, akkor dől majd el, ki az ország kedvenc tanára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!